Lasă un comentariu

Yn…

E mierea de care nu te mai saturi, pentru ca atunci cand o atingi iti aminteste obrazul iubit, tineretea si gustul pielii sale.  E in egala masura partea etilica care ameteste si manifesta tarie, si afrodisiacul , mai mult decat aroma care te rapun….. care iti dau ordin sa-l urmezi adulmecand.  E zambetul larg care iti da aripi, si devii inger in preajma-i, si mana de papusar care te poate dezarma seri de-a randul, pentru ca fiind femeie nu se cuvine sa porti „arme”,  greutati si tristeti. 🙂

Nu stiu ce inseamna barbatii pentru toate femeile, sau oricare alta femeie, pentru ca cat nu am fi precum picaturile de apa, dorintele si aspiratiile femeielor sunt de rangul imprevizibilului, misterului, si nechibzuintei :).

Stiu doar ca pentru mine Barbatul e un Univers intreg. Si ca sunt eu in toate femeile  pe care ochii Lui le sageteaza, le netezesc, le iau fara gluma, sau le refuza categoric.  Stapanul Universului,  caruia din copilarie stiai ca ai vei apartine odata cu atingerea majoratului. Barbatului, nu e numai puterea suprema la care e ridicata femeia, ci e si tendinta ei catre absolut! Chiar si atunci cand o femeie isi toarna dorintele pe corpul unei alte femei isi imbie sufletul sa fie mai puternic, mai iscusite si sigure actiunile , sau sa cada prada unei femei care tot imbraca firea unui barbat pentru a o cuceri trupeste si mental. Si toate acestea nu sunt altceva decat calitatile Lui.  Lumea chiar le apartine, atata timp cat continuam sa-i urmam, ridicam in slavi, sau face  praf (tot din motivul simplu explicabil – pentru a le capta atentia:)

Sunt barbatii si mania noastra, ori partenerii carora mereu le facem concurenta! Sunt! Datorita lor crestem!  Pe bratele lor  iubim, facem capricii si plangem fara rusine. Pentru ei maniacal urmarim toata lumea, crezand ca astfel nu ne va scapa niciodata obiectul dezideratelor supreme, nebune, tainuite ori exclamate.

Recunosc ca nuu stiu viata fara barbati, si doar exist fara barbatul iubit… !

66114236_a13e70ecb3e0

Lasă un comentariu